Skip to Content

Monthly Archives: June 2017

Review in Opduvel

Written on June 28, 2017 at 14:31, by

Plan Kruutntoone – Wat Doen De Handen Review in Opduvel: Al sinds 1991 maakt het Groningse Plan Kruutntoone een volstrekt eigenzinnig soort popmuziek. De band is wars van trends en effectbejag en lijkt in het geheel geen moeite te doen om zijn muziek aan te passen aan de wensen van de luisteraar. Dat is maar  Continue Reading »

Review Gert Verbeek

Written on June 17, 2017 at 15:33, by

Plan Kruutntoone – Wat Doen De Handen Review by Gert Verbeek: De eigenzinnige Groningse band Plan Kruutntoone komt sinds het debuutalbum Humpacoma (1998) om de paar jaar uit het isolement voor de presentatie van een nieuwe plaat. Vorige maand verscheen het vijfde album wat doen de handen en speelde het trio in avontuurlijk programmerende concertzalen  Continue Reading »

Plan Kruutntoone release tour (15 mei – 19 juli)

Written on June 15, 2017 at 11:09, by

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event) Op 16 mei kwam het album ‘Wat Doen De Handen’ van Plan Kruutntoone uit op vinyl en als download. Supermooie plaat! De vijfde plaat van het inmiddels 25 jaar bestaande Plan Kruutntoone. Stukken voor ontsporend trio (bassen, slagwerk, zelfbouwbanjo en gitaar) en voor  Continue Reading »

25/06/2017: Geluidswandeling Jeroen Diepenmaat

Written on June 11, 2017 at 11:03, by

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event) Er is een nieuwe Esc.rec. Sediment uitgave in de maak, en het maakproces is verspreid over 4 seizoenen. Je kan er bovendien bij aanwezig zijn! Jeroen Diepenmaat neemt u mee op een wandeling door Keizersrande. Op diverse locaties ontstaat er een  Continue Reading »