Skip to Content

Monthly Archives: March 2006

A kick ass Radion update

Written on March 25, 2006 at 17:21, by

April 1st: Radion deejays @ WANG party in London, with Squarepusher and Radioactiveman. April 5th: Radion and Superelectric do a special made AV show for LUX2006 in Sevilla. April 7th: Radion plays the drums with Funkstörung, FM Einheit and Lukas Simonis at Toon festival in Haarlem. Check Radion’s website for more info. Oh… and I  Continue Reading »

Gonzo (circus)

Written on March 23, 2006 at 15:57, by

Review in GONZO CIRCUS (www.gonzocircus.com): De gedachte dat Bram v/d Oever ervan houdt om de cd’s uit zijn collectie opzettelijk te bekrassen doet ons huiveren, maar de aldus geproduceerde glitch vindt perfect zijn plaats in het vreemde totaalg(e)luid. Zijn kompaan Timon Straatsma trekt intussen, gewapend met een minidiscrecorder, de wijde wereld in om veldopnames te  Continue Reading »

OOR

Written on March 12, 2006 at 15:56, by

Review in OOR (www.oor.nl): Soms vraag je je af hoe het zal voelen om het aardse leven te verruilen voor het hemelse. Hier is het antwoord. Gluid is een gepassioneerde klankenopnemer met oor voor pracht en praal (Timon Straatsma) en een muzikant met visie (Bram v/d Oever) met de genialiteit van The Future Sound of  Continue Reading »

Bas Verbeek

Written on March 3, 2006 at 15:55, by

Review by BasVerbeek.nl (www.basverbeek.nl): Vorige week kwamen mij wat uitgaven van het labeltje esc.rec. toe ter beluistering. Eén ervan greep mijn aandacht het meest: Gluid. Want mijn god wat is dat een waar meesterwerk. Mensen die al jaren zitten te wachten op een degelijk vervolg op Lifeforms van The Future Sound Of London moeten direct  Continue Reading »

FRET

Written on March 2, 2006 at 15:06, by

Review in FRET (www.popinstituut.nl): De in Groningen woonachtige Tjeerd Folmer werkt gestaag door aan zijn oeuvre. Sinds 2004 bracht hij een track uit op een Gonzo Circus cd, het netlabel 2063music en met Music For Your Eyes alweer de tweede release op het esc.rec. label. Verstilde, dromerige muziek is het handelsmerk van de zanger/gitarist die  Continue Reading »