Skip to Content

Monthly Archives: December 2005

Gonzo (circus)

Written on December 12, 2005 at 16:08, by

Review in Gonzo Circus (www.gonzocircus.nl): Rekenkundig gezien had het dubbele debuut van Maga ook op één cd gekund, maar laat ons veronderstellen dat Marc Fien ons duidelijk wil maken dat hij een veelzijdig persoontje is. Als drummer lijkt hij gepreoccupeerd met ritmes, en soms steekt hij zijn elektronica letterlijk een handje toe. Op ‘The Wired  Continue Reading »

12 December, 0:00-1:00: Transfolmer and esc.rec. @ Popart, the Concertzender.

Written on December 7, 2005 at 16:39, by

You can listen to the Concertzender in the Netherlands via cable. Dutch listeners click here to find the right frequency. You can also tune in online at www.concertzender.nl. Click here to view the playlist for this radioshow. Find more on Transfolmer overhere. Since its start in 1982 the Concertzender is known for its remarkable and  Continue Reading »

FRET

Written on December 3, 2005 at 16:07, by

Review in FRET (www.popinstituut.nl): Tegelijkertijd twee debuutalbums uitbrengen – waarom ook niet, als je genoeg materiaal hebt. En dat is helemaal geen probleem voor Marc Fien, de man achter het MAGA-project. Ooit begonnen als drummer raakte hij verzeild in vele bands en projecten en door zijn onbegrensde muzikale invalshoeken was hij lange tijd werkzaam als  Continue Reading »

Kindamuzik

Written on December 2, 2005 at 16:06, by

Review in Kindamuzik (www.kindamuzik.net): Niet één, maar twee debuutalbums besloot Marc Fien, de man achter het Maga-project, uit te brengen. Twee schijfjes met verschillende stijlen, zou je na één keer luisteren zeggen, om later tot de conclusie te komen dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn in deze smeltkroes van elektronische muziek. Fien, van jongs  Continue Reading »