LOS festival 2018

April 6, 2018    News

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event)

Havenkwartier Deventer gaat ook dit jaar weer LOS, en dit wordt gevierd met een feestje, want LOS bestaat 5 jaar!

LOS is een bijzonder en intiem festival in dit prikkelende havengebied, waar de kracht van kunst, ambacht, cultuur en ondernemerschap is samengeperst op 20 hectare. Waar je een programma treft op heel veel verschillende locaties in het Havenkwartier, voor jong en oud, met voor ieder wat wils: concerten, dj’s kunst, ambachten, workshops, theater, dichters en uiteraard heerlijk eten en drinken!

Genoeg te doen dus: neem de tijd om even rustig door het programma heen te bladeren, maak je keuze en geniet vooral van alles wat er op dit fijne stukje Deventer te vinden is!

Naast dat ik weer in de organisatie zit van dit fijne festival, is ook mijn eigen atelier open, zijn er Esc.rec. uitgaven te koop, en staat er programma op eigen podium De Perifeer.

Peter Zegveld in De Perifeer is natuurlijk op zichzelf al een absolute must-see, maar… ook een groot deel van de andere LOS programmering op vele locaties in het Havenkwartier komt uit de koker van De Perifeer!

Ga dus bijvoorbeeld zeker ook op zoek naar de mindblowing tropical psychedelia van Conjunto Papa Upa bij PIKNIK, het gierende koper, de blaffende drums en de vlijmscherpe taal van De Baron bij DOK H2O, de fakking geile elektropop van O, Kutjes bij Bella Macchina, de intieme en zeer persoonlijke één-op-één concerten van Eva van Pelt bij Lucy Cube, de verrassende geluidswandelingen van Jeroen Diepenmaat, de global parti folk van Kalio Gayo bij Spacecowboys, de vies tegendraads schurende noise-grunge van Black Monsoon bij Burnside, de uiterst taalvaardige poëzie-pop van Het Rudie Kartel bij Kunstenlab en de tussen realiteit en fictie zwevende performances van De Groene Man bij KunstGoud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.