16/04/2016: ACSH #45 / LOS festival, DW Robertson (The Artist Formerly Known As Ergo Phizmiz)

April 5, 2016    Ass-crack Stage-hack

acsh45

los_web-450

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event)

LOS FESTIVAL
Havenkwartier Deventer gaat dit jaar voor de derde keer LOS, met nóg meer kunstenaars, ondernemers en culturele organisaties én nieuwe locaties! Een intiem festival, waar je op bezoek bent bij de Havenkwartierders thuis. De kracht van kunst, cultuur en ondernemerschap samengeperst op 20 hectare, verpakt als het beste buurtfeest van Nederland. Met concerten, dj’s, kunst, workshops, eten & drinken, theater en vooral: voor ieder wat wils.

ACSH 45: DW ROBERTSON
Esc.rec. presenteert tijdens het LOS festival de 45ste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack (ACSH) in de intieme setting van thuisbasis De Perifeer.

DW Robertson (The Artist Formerly Known As Ergo Phizmiz) schrijft opera’s, maakt radio, doet onverteerbare avantgarde shit, maar kan ook uit de hoek komen met typisch Engelse, geniale popsongs en covert zo nu en dan hele albums om de tijd te doden (o.a. In Utero van Nirvana en Music for the Jilted Generation van The Prodigy, die op last van de advocatuur al snel weer offline moesten). Hij komt speciaal voor ons de Noordzee over vliegen om hier een reeks van vier korte optredens te geven, bestaande uit deconstructies en verlengingen van oude en nieuwe popmuziek, met behulp van lokaal aanwezig instrumentarium. Neem dus gerust een uitdagend instrument voor hem mee!

HARCO RUTGERS
De Perifeer en mijn platenlabel Esc.rec. zijn beiden gevestigd in mijn atelier, wat gedurende het LOS festival de hele middag open is voor publiek. Welkom!

De Perifeer en de ACSH worden financieel ondersteund door het Mondriaan Fonds en de Gemeente Deventer.

Datum: 16 april, 2016
Deur open: 13:00 uur
Aanvang: 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 uur
Entree: gratis!
Locatie: De Perifeer, Mr. H.F. de Boerlaan 151, Deventer
LET OP: De Perifeer is klein en snel gevuld, dus wees op tijd aanwezig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.