22/02/2016: ACSH #43, Herbstlaub & Harco Rutgers

February 22, 2016    Ass-crack Stage-hack

acsh43

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event)

Esc.rec. presenteert de 43ste editie van de avontuurlijke concertreeks Ass-crack Stage-hack (ACSH) in de intieme setting van thuisbasis De Perifeer, Havenkwartier Deventer.

Herbstlaub, een Belgische, momenteel in Berlijn verblijvende artiest, gebruikt stilte als elektronisch knisperen, zijn stem als ether en synths die meer aan een mantra of een koor verwant zijn. Met af en toe voorzichtige beats als passend puzzelstukje. Ergens tussen elektronisch en instrumentaal, tussen handen en het hart of de dansvloer en de huiskamer beweegt deze muziek tot stilstaan. Naar aanleiding van zijn aankomende album ‘Seems Like Time To Remember, Seems Like The Moment To Forget’ (luister alvast naar een preview) speelt Herbstlaub in De Perifeer een intieme set.

Voorafgaand aan dit optreden draait gastheer Harco Rutgers een bijzondere selectie platen uit zijn collectie. Fijnproeversmuziek om in alle rust met volle teugen tot je te nemen, onder het genot van een drankje.

Al met al maakt dat dit een avond om op weg te drijven… die bovendien live wordt uitgezonden tijdens de tweewekelijkse videostream van KoekFM via koekfm.nl/live.

De Perifeer en de ACSH worden financieel ondersteund door het Mondriaan Fonds en de Gemeente Deventer.

Datum: 22 februari, 2016
Tijd: 20.00 – 23.00 uur
Entree: 5 euro
Locatie: De Perifeer, Mr. H.F. de Boerlaan 151, Deventer
LET OP: De Perifeer is klein en snel gevuld, dus kom op tijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.