04/04/2016: The Diamond Exchange in De Perifeer

March 28, 2016    The Diamond Exchange

the-diamond-exchange-19

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event)

Esc.rec. presenteert The Diamond Exchange. Een muzikale ontdekkingsreis, met twee gepassioneerde muziekliefhebbers, die om beurten hun persoonlijke favorieten voor elkaar afspelen.

In deze editie inspireren Frans de Waard en Sietse van Erve elkaar via hun favorieten en jij mag daar als publiek bij aanwezig zijn en meegenieten. Je krijgt een persoonlijk en vaak onverwacht inkijkje in de muziekbeleving van de deelnemers en ontdekt tegelijkertijd nieuwe muziek. In het beste geval ben je getuige van een boeiende, muzikale conversatie tussen twee connaisseurs. Die conversatie kan, afhankelijk van de deelnemers, bedoeld zijn om naar te luisteren, op te dansen, of beide. Alles kan, alles mag.

Sietse van Erve treedt op als Orphax en runt zijn eigen label Moving Furniture Records. Daarnaast programmeert hij o.a. concerten bij instituut STEIM, podium OCCII en festival SOTU. Frans de Waard is labelbaas van Korm Plastics en Moll en werkte ook geruime tijd bij Staalplaat. Hij is tevens verantwoordelijk voor Vital Weekly, een e-mail magazine wat al zo oud is als het internet en zelfs nog iets ouder. Als artiest kennen we Frans de Waard o.a. als Freiband of als lid van o.a. Goem, Kapotte Muziek, Wieman, Beequeen en THU20. Beide heren hebben een indrukwekkende muziekcollectie en zullen daar met liefde diep in duiken en er ook over vertellen.

Deze editie van The Diamond Exchange wordt live gestreamd door KoekFM via koekfm.nl/live.

Datum: Maandag 4 april 2016
Tijd: 20:00 – 23:00 uur
Entree: gratis!
Locatie: De Perifeer, Mr. H.F. de Boerlaan 151, Deventer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.