13/12/2015: Muziek bij de Buren – Bart Folmer in De Perifeer

November 25, 2015    News

bartfolmer

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event)

Muziek bij de Buren Deventer is hét huiskamerfestival van Deventer. Op zondagmiddag 13 december veranderen huiskamers door heel Deventer in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten. Je ontmoet niet alleen de muzikanten, maar maakt ook kennis met de stad en haar gastvrije bewoners. In verschillende huiskamers door de hele stad kun je luisteren naar uiteenlopende muziekgenres; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot wereldmuziek. De optredens zijn allemaal gratis te bezoeken.

De Perifeer doet als een wat uitzonderlijke ‘huiskamer’ ook mee aan Muziek bij de Buren. De Perifeer is een intiem mini-podium in mijn eigen atelier, in Havenkwartier Deventer.

Bart Folmer zal deze middag tussen 13:00 en 17:30 uur een aantal korte optredens geven in De Perifeer. De exacte tijden zullen binnenkort te vinden zijn in het programma van Muziek bij de Buren.

Misschien ken je hem als KALIMA of SUNBOW. Maar dit optreden in De Perifeer wordt een try-out van Bart Folmer’s nieuwe, voorlopig naamloze project met in ieder geval drie gastmuzikanten: Anne Bakker (viool/stem), Dotlights (gitaar/elektronica) en Jan Paul de Bondt (piano/toetsen). Denk melancholische strijkers, neo-klassieke pianopartijen, subtiele elektronica.

Datum: 13 december, 2015
Tijd: drie optredens tussen 13.00u en 17.30u
Entree: gratis
Locatie: De Perifeer, Mr. H.F. de Boerlaan 151, Deventer
LET OP: De Perifeer is klein en snel gevuld, dus kom op tijd!

One thought on “13/12/2015: Muziek bij de Buren – Bart Folmer in De Perifeer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.