19/09/2015: Festival Overvloed

September 5, 2015    News

Overvloed-affiche

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event)

In het najaar van 2015 wordt het project Ruimte voor de Rivier bij Deventer voltooid en kunnen we weer volop van de IJssel genieten. En dat gaan we vieren; Shovels en graafmachines maken plaats voor BBQ’s, een strandbar en vliegers. Overvloed is een gratis festival. Neem een picknickkleed mee en wij zorgen voor de rest: een fijn en relaxed programma met muziek, kunst, gedichten, dans, verhalen én een uniek uitzicht over het nieuwe IJssellandschap.

Esc.rec. is partner van festival Overvloed. En dat betekent in dit geval dat Gareth Davis komt! Hij zal een aantal korte improvisaties doen op basklarinet en zich hierbij ter plekke laten inspireren door het IJssellandschap. Gareth Davis is een klassiek geschoolde Engelse basklarinettist die zich naast klassieke muziek net zo makkelijk uit binnen de geïmproviseerde jazz en de experimentele underground. Hij werkte o.a. samen met Christian Fennesz, Frances-Marie Uitti en Machinefabriek. Hij trad in 2011 op bij een ACSH concert in Havenkwartier Deventer en vorig jaar nog in de steenfabriek in Losser, als onderdeel van het Souvenirs van de Woeste Grond project en bijbehorende Esc.rec. uitgave.

We zijn blij deze fascinerende virtuoos terug te mogen verwelkomen in Deventer. Hij is op festival Overvloed doorlopend te zien en horen op heel verrassende locaties, tussen 14.00 en 18.30 uur.

Meer informatie over de indrukwekkende line-up van dit festival vind je hier.

Datum: Zaterdag 19 september
Tijd: 14.00 – 23.00 uur
Locatie: Aan de westoever van de IJssel tussen het pontje en de spoorbrug

One thought on “19/09/2015: Festival Overvloed”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.