09/05/2015: The Diamond Exchange in ‘t Ukien

April 22, 2015    The Diamond Exchange

the-diamond-exchange

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event)

Esc.rec. presenteert The Diamond Exchange. Een muzikale ontdekkingsreis, met twee gepassioneerde muziekliefhebbers, die om beurten hun persoonlijke favorieten voor elkaar afspelen.

In deze editie inspireren Bas Nijhof en Geert Bloupot elkaar via hun favorieten en jij mag daar als publiek bij aanwezig zijn en meegenieten. Je krijgt een persoonlijk en vaak onverwacht inkijkje in de muziekbeleving van de deelnemers en ontdekt tegelijkertijd nieuwe muziek. In het beste geval ben je getuige van een boeiende, muzikale conversatie tussen twee connaisseurs. Die conversatie kan, afhankelijk van de deelnemers, bedoeld zijn om naar te luisteren, op te dansen, of beide. Alles kan, alles mag.

Bas Nijhof is onder andere bekend als stadsdichter van Kampen en van de band Nou En. Geert Bloupot kennen de meeste bezoekers van ‘t Ukien via zijn muziekspeciaalzaak Blue Music.

De bezoekers worden deze avond van eten voorzien tijdens een eetcafé. Het is daarom alleen mogelijk om vooraf een kaartje te kopen. Dit kan uiterlijk t/m 7 mei via ‘t Ukien. Entree voor de avond is € 12,50 (inclusief eten). Als bezoeker van The Diamond Exchange krijg je gratis toegang tot de GROOVE, die aansluitend plaatsvindt in de grote zaal.

Datum: Zaterdag 9 mei 2015
Locatie: ‘t Ukien, Kampen
Aanvang: 19:00 uur
Entree: 12,50 (inclusief eten)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.