31 jan 2015: The Diamond Exchange @ MAD Fest

January 13, 2015    The Diamond Exchange

diamond-exchange-madfest

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event)

Esc.rec. presenteert The Diamond Exchange tijdens MAD Fest in Het Burgerweeshuis. Een muzikale ontdekkingsreis, met twee gepassioneerde muziekliefhebbers, die om beurten hun persoonlijke favorieten voor elkaar afspelen.

In deze editie inspireren Henk Koorn (Hallo Venray) en Melle de Boer (Smutfish, John Dear Mowing Club) elkaar via hun favorieten en jij mag daar als publiek bij aanwezig zijn en meegenieten. Beide heren hebben hun sporen in de muziek ruim verdiend en hebben zelfs al eens samen een plaat gemaakt. We zijn dan ook zeer benieuwd naar wat ze elkaar willen laten horen!

In The Diamond Exchange krijg je een persoonlijk en vaak onverwacht inkijkje in de muziekbeleving van de deelnemers en ontdek je tegelijkertijd nieuwe muziek. In het beste geval ben je getuige van een boeiende, muzikale conversatie tussen twee connaisseurs. Die conversatie kan, afhankelijk van de deelnemers, bedoeld zijn om naar te luisteren, op te dansen, of beide. Alles kan, alles mag.

MAD Fest is een evenement voor iedereen met een interesse in muziek, kunst en design. Bij dit evenement draait alles om de viering van creativiteit op het gebied van Music, Art en Design. In veel gevallen zullen deze drie elementen elkaar overlappen. Op het programma staan naast activiteiten, (inter)nationale en lokale sprekers, ontwerpers, kunstenaars en bands, waaronder: Ben Newman, Flip Scipio, Jeroen Diepenmaat, De Shuffle, Paulusma, Max Kisman, David Carson, High on Type, Paceshifters, NNENN, Deltabeats, Bart Folmer, Peter-Frans de Graaf, etc.

Datum: 31 januari 2015
Aanvang MAD Fest: 14:00 uur
Aanvang The Diamond Exchange: 15:30 uur
Tickets: 15 euro (vvk via Het Burgerweeshuis)
Locatie: Het Burgerweeshuis, Deventer

UPDATE! Deze editie van The Diamond Exchange is ook te beluisteren en bekijken via de live stream van KoekFM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.