November 9, 2014: The Diamond Exchange in Hedon Zwolle

November 1, 2014    The Diamond Exchange

the-diamond-exchange

(I decided to write this page in Dutch, since it’s about a local event)

Esc.rec. presenteert The Diamond Exchange. Een muzikale ontdekkingsreis, met twee gepassioneerde muziekliefhebbers, die om beurten hun persoonlijke favorieten voor elkaar afspelen.

In deze editie inspireren Rico (FTG) en Pieter Both (Beef) elkaar via hun favorieten en jij mag daar als publiek bij aanwezig zijn en meegenieten. Je krijgt een persoonlijk en vaak onverwacht inkijkje in de muziekbeleving van de deelnemers en ontdekt tegelijkertijd nieuwe muziek. In het beste geval ben je getuige van een boeiende, muzikale conversatie tussen twee connaisseurs. Die conversatie kan, afhankelijk van de deelnemers, bedoeld zijn om naar te luisteren, op te dansen, of beide. Alles kan, alles mag.

Rico kennen we van de Fakkelteitgroep en Pieter Both van de band Beef. Pieter Both staat met zijn band bekend om hun mix van verschillende Jamaicaanse stijlen, zoals ska, reggae en rocksteady. Rico komt uit de hiphop scene, maar dropte recent samen met A.R.T. (en o.a. bijdrages van Henny Vrienten en… Pieter Both) een heel fijn reggae album: Irie. Al met al weer een prima combi voor een nieuwe editie van The Diamond Exchange dus!

Datum: Zondag 9 november 2014
Locatie: Hedon, Zwolle
Deur open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Entree: gratis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.